پایگاه خبری وبدا

پایگاه خبری وبدا

امروز یکشنبه ، 1404/01/31

سال 1403 ، جهش تولید با مشارکت مردم

پایگاه خبری و اطلاع رسانی وبدا (دفتر یاسوج)

مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در راستای ماموریت سازمانی خود، همواره تمام توان خود را در امر اطلاع‌رسانی صحیح و شفاف به مردم به کار گرفته است. در بررسی سند چشم‌انداز 20 ساله کشور و برنامه‌های توسعه جمهوری اسلامی ایران، به نکات مهمی توجه شده که مبنای برنامه‌ریزی برنامه‌های روابط عمومی است. بیشتر بخوانید ..

یاسوج ، بلوار مطهری ، ستاد مرکزی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج ، طبقه سوم ، واحد روابط عمومی

شماره تماس: 0743337251

مدیر مسئول : ذوالفقار دیودل

سردبیر : سیده سحر حسینی

مدیر شبکه بهداشت درمان از بازدید مشترک کارشناس تغذیه و کارشناسان بهداشت محیط از رستورانهای شهر چرام به مناسبت بسیج ملی تغذیه خبر داد

مدیر شبکه بهداشت درمان از بازدید مشترک کارشناس تغذیه و کارشناسان بهداشت محیط از رستورانهای شهر چرام به مناسبت بسیج ملی تغذیه خبر داد.


به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت درمان چرام  حسن هدایت نیا گفت: بمناسبت بسیج ملی تغذیه کارشناسان تلاشگر مرکز بهداشت و سلامت محیط، و کارشناس تغذیه در گشت مشترکی از رستوران‌ها و مراکز تهیه و توزیع غذا در چرام بازدید کردند.


هدایت نیا افزود: با توجه به وضعیت کرونا در شهرستان و اهمیت سلامتی شهروندان، کارشناسان تلاشگر مرکز بهداشت و سلامت محیط، و تغذیه  از رستوران‌ها و مراکز تهیه و توزیع غذا در چرام بازدید مشترک بعمل آوردند و بر اجرای صحیح پروتکل‌های بهداشتی نظارت کردند.


 در این بازدید الهام عزیزی کارشناس تغذیه از نزدیک نظارت بر نحوه مصرف روغن و یدسنجی نمک بکار رفته در غذا های رستورانها را مورد نظارت و بررسی قرار داد.


گفتنی است؛ رعایت پروتکل‌های بهداشتی در صنوف حساس همچون رستوران‌ها، فست فودها و مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی سرعت شیوع ویروس کرونا را کاهش می‌دهد.


هدایت نیا افزود: با توجه به اهمیت قضیه این موارد توسط تیم کارشناسی اشاره و صاحبان مشاغل با فراهم‌سازی شرایط در محل‌های کسب ملزم شدند مواردی همچون استفاده از ماسک، رعایت فاصله گذاری فیزیکی و گندزدایی محیط را جدی بگیرند و به تهیه غذای بیرون بر اقدام کنند.


در پایان کارشناسان بهداشت محیط و سلامت، در بازدید از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی ضمن آموزش‌های لازم در خصوص رعایت پروتکل‌های بهداشتی، تذکرهای لازم را نیز به صاحبان مشاغل ارایه نمودند.